• طراحی سایت
    • طراحی سایت وردپرس
    • طراحی سایت شخصی
    • طراحی سایت شرکتی
    • طراحی سایت آموزشی
    • طراحی سایت خدماتی
    • طراحی سایت رزرو
    • طراحی سایت اختصاصی
    • طراحی سایت فروشگاهی
  • خدمات ایران وبز
    • پشتیبانی سایت
    • ورود اطلاعات
    • خدمات سئو
    • تولید محتوا
      • تولید پادکست
      • تولید محتوای متنی
      • تولید محتوای گرافیکی
    • عکاسی تبلیغاتی
      • تیزر تبلیغاتی
    • شبکه های اجتماعی
      • پشتیبانی اینستاگرام
      • پشتیبانی یوتیوب
  • نمونه کار ایران وبز
  • ارتباطات
    • تماس با ما
    • درباره ما
    • کارشناس فروش
    • ما چگونه کار می‌کنیم
  • مجله
✕

طراحی سایت چند زبانه

  • خانه
  • مجله
  • طراحی سایت
  • طراحی سایت چند زبانه
طراحی سایت آموزشی در کرج
طراحی سایت آموزشی در کرج
مرداد 25, 1401
طراحی حرفه‌ای سایت
طراحی حرفه‌ای سایت
مرداد 25, 1401
منتشر شده admin در مرداد 25, 1401
موضوعات
  • طراحی سایت
برچسب
طراحی سایت چند زبانه

طراحی سایت چند زبانه در کرج

طراحی سایت چند زبانه به‌منظور معرفی کسب‌وکار در سطح بین‌المللی در فضای اینترنت گزینه بسیار عالی و کاربردی محسوب می‌شود. در این مقاله اطلاعات و مطالب مفید و جامعی در  مورد سایت چندزبانه و طراحی آن بیان شده‌اند.

فرایند طراحی سایت چند زبانه

به نظر شما چه کسب‌وکارهایی نیاز به طراحی سایت چند زبانه دارند؟ در حال حاضر، اغلب کسب‌وکارهای بزرگ و فعال در عرصه بین‌المللی، اقدام به راه‌اندازی سایت‌های چندزبانه می‌کنند. با این رویکرد که شرکای تجاری و مخاطبین هدف آن‌ها در اقصی‌نقاط جهان، امکان برخورداری از خدمات و محصولات این شرکت را داشته باشند. تعداد زبان مشخص شده در هر سایت، بستگی به میزان فعالیت سازمان یا شرکت موردنظر در عرصه جهانی دارد! برخی از شرکت‌های داخلی با کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و برخی نیز با کشورهای همسایه در مرز شمال ایران ارتباط بازرگانی و تجاری دارند. از همین رو باید باتوجه‌به نوع فعالیت و تعداد کشورهای مرتبط با شرکت، اقدام به طراحی وب‌سایت چندزبانه کرد.

یکی از دستاوردهای مهم این نوع طراحی وب‌سایت، افزایش میزان ترافیک ورودی وب‌سایت و همچنین دیده‌شدن در سطح جهانی است. جالب است بدانید، بسیاری از شرکت‌ها به‌واسطه چنین فعالیتی، سرمایه‌گذاران واقعی و شرکای تجاری بسیاری از سایر کشورها جذب کرده‌اند. اگر از چنین قابلیت مهمی در فضای اینترنت استفاده نکنید، مسلما از رقابت با همتایان خود در عرصه جهانی و بین‌المللی دور خواهید ماند. موارد ذکر شده، تنها بخشی از مزایای طراحی سایت به‌صورت چندزبانه است. برای آنکه با نکات و فرایند طراحی سایت چند زبانه بیشتر آشنا شوید، پیشنهاد می‌کنیم که تا پایان مقاله را مطالعه کنید.

ویژگی طراحی سایت چند زبانه

طراحی سایت چند زبانه باید به‌صورت کاملا اصولی و تخصصی انجام شود. حتما از نرم‌افزارهایی استفاده کنید که امکان اعمال تنظیمات، مدیریت و کنترل آسان امکانات و قابلیت‌های وب‌سایت وجود داشته باشد. محتواهای منتشر شده روی صفحات و بخش‌های مختلف وب‌سایت، باید کاملا موثق و باتوجه‌به نوع زبان، همگام‌سازی شوند. برای انجام این کار، حتما در طول طراحی وب‌سایت از نیروهای متخصص و کاردان کمک بگیرید.

بسیاری از سایت‌های چندزبانه، توسط سیستم مدیریت محتوا (CMS) وردپرس طراحی و راه‌اندازی می‌شوند. دلیل استفاده از این سیستم، مدیریت، کنترل و به‌روزرسانی آسان وب‌سایت است. از سوی دیگر، برای آنکه سایت چندزبانه در تمامی موتورهای جستجو از جمله گوگل، رتبه بالایی داشته باشد، باید اصول سئو و مراحل طراحی سایت به‌صورت کاملا استاندارد انجام شود.

فرایند طراحی سایت چند زبانه

همان‌طور که در بخش قبلی اشاره کرده‌ایم، طراحی وب‌سایت چند زبانه توسط سیستم وردپرس آسان‌تر از سایر روش‌های طراحی وب‌سایت است. از همین رو، قصد داریم در این بخش از مقاله، طراحی سایت چند زبانه در سیستم وردپرس را آموزش دهیم.

چندزبانه کردن سایت توسط افزونه Polylang  در وردپرس

افزونه‌ها یا پلاگین‌های زیادی در مخزن سیستم وردپرس هستند که توسط آن‌ها می‌توانید، طراحی سایت چند زبانه را انجام دهید. یکی از پرکاربردترین و پرطرف‌دارترین افزونه‌ها، افزونه Polylang است که نصب و راه‌اندازی آن بسیار آسان و سریع است.

دانلود و نصب افزونه Polylang

در گام اول طراحی سایت چند زبانه، باید افزونه را دانلود کرده و سپس مراحل نصب و اجرای آن را همانند سایر افزونه‌ها در وردپرس انجام دهید.

افزودن زبان در WordPress

پس از اینکه، افزونه Polylang را نصب و اجرا کردید، منویی با عنوان زبان‌ها در قسمت پیشخوان سایت وردپرس شما اضافه می‌شود. روی این منو کلیک کنید که وارد صفحه افزودن زبان در وردپرس شوید. سپس تمامی بخش‌های مختلف شامل نام کامل، کد زبان، حالت چپ‌چین یا راست‌چین بودن زبان موردنظر را طبق استاندارد انتخاب کنید. در نهایت نیز روی گزینه افزودن زبان جدید کلیک کنید و در صورت نیاز، زبان دیگری (انگلیسی، ترکی، عربی) به وب‌سایت اضافه کنید.

نکته: برای شروع، حتما باید زبان پیش‌فرض و فعلی وب‌سایت خود را انتخاب کنید. حال اگر این زبان فارسی است، زبان فارسی و اگر زبان دیگری است، باید زبان پیش‌فرض وب‌سایت انتخاب شود که زبان اصلی سایت در دسترس مخاطبین قرار بگیرد.

افزودن زبان در ورد پرس

 مراجعه به منوی ترجمه‌های عبارات

در صورت انتخاب زبان‌های مختلف جهت طراحی سایت چند زبانه، در این مرحله باید به منوی ترجمه‌های عبارات مراجعه کنید. باتوجه‌به نوع قالب سایت برای هر بخش از جمله عناوین، توضیحات، قالب‌های مختلف تاریخ زبان موردنظر را ترجمه کنید و در پایان روی گزینه ذخیره کلیک کنید. با انجام مراحل بالا، وب‌سایت وردپرس شما به‌صورت چندزبانه راه‌اندازی خواهد شد. البته در وردپرس برای سفارشی‌سازی تنظیمات نیز می‌توانید، مراحل دیگری را دنبال کنید. در بخش بعدی توضیحاتی دراین‌خصوص ارائه خواهیم کرد.

سفارشی کردن تنظیمات وب‌سایت چندزبانه وردپرس

با کمک افزونه Polylang، می‌توان مشخص کرد که برای سایر زبان‌های فعال در سایت، آدرس سایت، ترجمه فایل‌ها، تشخیص زبان بر اساس نوع تنظیمات مرورگر و … توسط کاربران چگونه باشد. در واقع، باتوجه‌به تنظیمات موجود در این افزونه، امکان سفارشی‌سازی سایت چندزبانه برای شما و کاربران وجود خواهد داشت.

ورود به منوی تنظیمات

در گام اول باید وارد منوی تنظیمات در قسمت زبان‌ها شوید. سپس گام‌به‌گام هر مرحله و تنظیماتی که در نظر دارید را انجام دهید.

اصلاحات URL

درصورتی‌که سایر زبان‌ها در طراحی سایت چند زبانه شما انتخاب شود، سایت در قالب یک Subdomain یا به شکل Subdirectory در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. پس از کلیک روی منوی تنظیمات، در بخش اصلاحات   URL  تنظیمات لازم را متناسب با ساختار سایت و تعداد زبان‌ها اعمال کنید.

تغییر زبان وب‌سایت بر اساس نوع زبان مرورگر

با انتخاب و فعال‌کردن این مورد از تنظیمات، هر زمانی که کاربر از کشورهای مختلف وارد وب‌سایت چندزبانه شما شود؛ مطابق با نوع زبان مرورگر، زبان وب‌سایت شما نیز تغییر می‌کند. برای مثال، اگر کاربر هدف شما از کشور آلمان باشد، باتوجه‌به نوع تنظیمات مرورگر (در این شرایط احتمالا زبان مرورگر آلمانی است) کاربر به طور مستقیم با صفحه آلمانی وب‌سایت شما مواجه خواهد شد.

فعال‌کردن بخش رسانه

با انتخاب این گزینه در طراحی سایت چند زبانه، فایل‌های آپلود شده در سایت وردپرس نیز ترجمه خواهند شد. بر اساس نوع زبان، عناوین و توضیحات برای هر فایل نیز ترجمه می‌شوند.

ارائه محتوای ترجمه شده یا هماهنگ‌سازی

با انتخاب این گزینه، برای بخش‌های مختلف مانند ترتیب صفحه، تاریخ انتشار، تصویر ویژه، طبقه‌بندی‌ها، قالب صفحه و … می‌توانید، محتوای ترجمه شده مطابق با هر زبان را مشخص کنید.

سازگاری با افزونه WPML

افزونه WPML در طراحی وب‌سایت چندزبانه، یکی از بهترین و قدرتمندترین افزونه‌های موجود در مخزن وردپرس است. این افزونه را دانلود کرده و سپس روی وب‌سایت وردپرس خود نصب و اجرا کنید. پس از آن، وارد افزونه شده و باتوجه‌به زبان موردنیاز، می‌توانید مواردی که قصد ترجمه دارید را ترجمه کنید. حتی می‌توانید، تک‌تک صفحات و متون سایت چندزبانه را به کمک این افزونه قدرتمند ترجمه کنید.

پس از انتخاب و فعال‌کردن تمامی قسمت‌های مختلف در بخش تنظیمات، اینک باید روی گزینه “ذخیره تنظیمات” کلیک کنید که در نهایت وب‌سایت چندزبانه خود را اجرا کنید.

نکات مهم در طراحی سایت چند زبانه

اهمیت به نکات ذکر شده در این بخش، باعث افزایش کیفیت و حرفه‌ای دیده‌شدن وب‌سایت خواهد شد. به‌خصوص اگر قصد همکاری با شرکای خارجی و کاربران برون‌مرزی را دارید، حتما این نکات را در طول طراحی سایت چند زبانه در نظر بگیرید.

سایت چند زبانه و نکات مهم در طراحی آن

انتخاب آسان و سریع زبان از سوی کاربر

در طراحی سایت چند زبانه ویژگی چندزبانه بودن وب‌سایت را حتما در قسمت مناسبی از صفحه اول سایت قرار دهید. هرگز این بخش را در قسمت Footer یا زیر منوها قرار ندهید. بهتر است، در بخش Header سایت و مقابل دید کاربر جاگذاری شود. بدین ترتیب، کاربر شما انتخاب راحت و سریعی از میان زبان‌های مختلف خواهد داشت.

چندزبانه بودن را در همه موارد مرتبط با خدمات سایت در نظر بگیرید

همان‌طور که بارها اشاره کرده‌ایم، طراحی وب‌سایت چندزبانه، باید کاملا حرفه‌ای و اصولی انجام شود. به‌عنوان‌مثال، اگر ایمیل تایید، کد احراز هویت، بخش دانلود فایل‌ها در وب‌سایت خود در نظر گرفته‌اید، حتما زبان پیغام ارسال شده به مخاطبین یا مراحل دانلود و ذخیره فایل‌ها نیز هماهنگ با زبان انتخاب شده باشد. این عملکرد، باعث افزایش رضایت و تعداد مخاطبین هدف شما خواهد شد.

چگونگی نمایش زبان‌ها

علاوه بر اینکه، به نحوه قرارگیری نمایش زبان‌های مختلف در وب‌سایت دقت می‌کنید، حتما برای درج اسم زبان موردنظر نیز از نام متداول و رایج آن استفاده کنید. برای مثال، اسم زبان فارسی را Persian در نظر نگیرید! همان زبان فارسی بهترین انتخاب است. از سوی دیگر، به چپ‌چین یا راست‌چین بودن نوع زبان هنگام طراحی وب‌سایت چندزبانه دقت کنید. ساختار بسیاری از زبان‌ها به‌صورت چپ‌چین است. بنابراین، هنگام انتخاب این زبان، باید تمام محتواها و نوشته‌های وب‌سایت نیز تغییر موقعیت به‌صورت LTR یا Left to Right داشته باشند.

اهمیت به نکات طراحی سایت چند زبانه

در طراحی سایت چند زبانه باید نکات مهمی مورد توجه قرار بگیرد.

انتخاب زبان توسط کاربر

در برخی مواقع، باتوجه‌به آدرس IP کاربر، زبان وب‌سایت تغییر می‌کند. شاید در عمل این اتفاق، اتفاق خوشایند و حرفه‌ای به نظر برسد، اما در بسیاری از مواقع تصمیم درست و منطقی نخواهد بود. پیشنهاد می‌کنیم، انتخاب نوع زبان را در طراحی وب‌سایت چندزبانه، به اختیار خود کاربر بگذارید. چرا که ممکن است، برخی کاربران تنها مسافر سایر کشورها باشند و بنابراین تسلط کافی بر زبان آن کشور نخواهند داشت. با در اختیار گذاشتن این گزینه، کاربر بر اساس نوع زبان مادری یا تسلط خود، زبان کشور موردنظر را انتخاب خواهد کرد.

استفاده از زبان‌های پرکاربرد و پرطرف‌دار

هنگام طراحی سایت چند زبانه، باتوجه‌به دامنه فعالیت و جامعه هدف خود، حتما از زبان‌های رایج و پرطرف‌دار در سطح بین‌المللی استفاده کنید. به‌ عنوان‌ مثال، زبان انگلیسی، عربی، ترکی، آلمانی از جمله زبان‌های پرطرف‌دار و پرکاربرد در وب‌سایت‌های ایرانی هستند. در واقع، بیشتر کسب‌وکارها و تجارت‌های برون‌مرزی با این دسته از کشورهای آسیایی یا اروپایی انجام می‌شود.

استفاده از ترجمه صحیح و تخصصی در سایت

برای ترجمه حرفه‌ای و مناسب وب‌سایت چندزبانه، هرگز از سایت‌های آنلاین استفاده نکنید. چرا که ترجمه این وب‌سایت‌ها باتوجه‌به نوع محتوا، بی‌کیفیت و غیر قابل مفهوم خواهد بود. باتوجه‌به اینکه، گرامر یا دستور زبان در زبان‌های مختلف نیز متفاوت است و معمولا وب‌سایت‌های ترجمه آنلاین، آشنایی کافی بر این نوع قواعد دستوری ندارند، بهترین راه‌حل، استفاده از مترجم حرفه‌ای و کاربلد برای هر یک از زبان‌های فعال وب‌سایت است.

عدم ترکیب زبان‌های مختلف

در فرایند طراحی سایت چند زبانه، دقت کنید که زبان‌های مختلف انتخاب شده در سایت، با یکدیگر تداخل نداشته باشند. به عنوان مثال اگر کاربر زبان آلمانی را انتخاب کرد، تمام موارد و امکانات وب‌سایت باید به زبان آلمانی نمایش داده شوند.

هماهنگ‌سازی تاریخ‌ها

باتوجه‌به نوع زبان، باید تاریخ درج شده در طراحی سایت چند زبانه نیز مطابق با هر زبان تغییر کند. به‌عنوان‌مثال اگر قالب قمری برای زبان عربی انتخاب می‌کنید، باید با انتخاب زبان انگلیسی، این فرمت به تاریخ میلادی تغییر کند.

عدم استفاده از محتواهای تکراری و بی‌کیفیت

انتشار محتوای تکراری و بی‌کیفیت در وب‌سایت، باعث کاهش رتبه سایت شما در موتورهای جستجو به‌ویژه گوگل می‌شود. به‌خصوص اگر محتوای ترجمه شده، تکراری نیز باشد، باز هم الگوریتم‌های گوگل این ویژگی را تشخیص خواهند داد. در نتیجه، به‌مرورزمان، از میزان موفقیت و افزایش رتبه وب‌سایت چندزبانه شما کاسته می‌شود. به همین دلیل، تاکید می‌کنیم، حتما از محتوای یونیک و ارزشمند در وب‌سایت خود استفاده کنید و در صورت لزوم، به یک مترجم حرفه‌ای، ترجمه آن‌ها را بسپارید!

اشتراک گذاری
0
admin
admin

مطالب مرتبط

شرکت طراحی سایت در کرج
بهمن 1, 1401

شرکت طراحی سایت در کرج


اطلاعات بیشتر
انواع تولید محتوا
دی 27, 1401

انواع تولید محتوا


اطلاعات بیشتر
بهترین زبان برنامه نویسی
دی 20, 1401

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت


اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

logo-samandehi

آشنایی بیشتر با ایران وبز

  • → درباره ما
  • → تماس با ما
  • → نمونه کار ها
  • → خدمات ایران وبز
  • → هلدینگ آرشیدا
  • → ما چگونه کار می‌کنیم

دسترسی های سریع

  • → طراحی سایت
  • → سئو سایت
  • → پشتیبانی از شبکه‌های اجتماعی
  • → تولید محتوا
  • → ورود اطلاعات
  • → حریم شخصی

دسترسی های سریع

البرز. کرج
هفت تیر. بلوار بلال. ساختمان آناهیتا 2
ایران وبز. هلدینگ آرشیدا

admin@irwebs.com

61 20 28 32 9826+

62 20 28 32 9826+

کلیه حقوق محتوا درج شده در وب سایت ایران وبز متعلق به هلدینگ آرشیدا می باشد استفاده از آن به هر نحوه پیگرد قانونی دارد.

Designed by: 🇮🇷 IrWebs