طراحی سایت فروشگاهی
آشنایی با طراحی سایت فروشگاهی
با افزایش و توسعه کسب و کارهای اینترنتی، بسیاری از مشاغل به دنبال طراحی سایت فروشگاهی برای کالا و خدمات خود هستند. درحال حاضر این روش فروش، محصولات شما را بدون در نظر گرفتن محدودیتهای مکانی و زمانی امکان پذیر میسازد که همواره در سراسر جهان در حال اجرا و توسعه یافتن میباشد.

طراحی سایت شخصی
مناسب برای افراد و پرسنال برندیگ
- قابلیت درج رزومه شرکت
- عکس، مشخصات و توضیحات شرکت
- مناسب برای برندسازی و فعالیت شرکت ها
- سرعت راه اندازی بالا

طراحی سایت شرکتی
مناسب شرکت ها و افراد حقوقی
- قابلیت درج رزومه شرکت
- عکس، مشخصات و توضیحات شرکت
- مناسب برای برندسازی و فعالیت شرکت ها
- سرعت راه اندازی بالا
- راه اندازی سریع و مقرون به صرفه
- قابلیت بارگذاری و معرفی محصولات

سایت فروشگاهی
راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی
- قابلیت ارائه محصولات به صورت فیزیکی و دانلودی
- مناسب برای شرکت ها متوسط و بزرگ
- توانایی دریافت نماد الکترونیک
- کسب مجوز فعالیت و شناخته شدن به عنوان تاجر
- قابلیت پیاده سازی سئو به صورت فوق حرفه ای
- راه اندازی کسب و کار بزرگ
- دریافت ای نماد تجارت الکترونیک
طراحی سایت فروشگاهی
با توسعه کسب و کارهای اینترنتی در زمینه های مختلف، بسیاری از مشاغل برای پیشرفت در صنف خود به دنبال طراحی سایت فروشگاهی، برای ارائۀ بهتر محصولات خود هستند. در گذشته بیشتر افراد برای فروش محصولات متنوع خود، مجبور به راهاندازی کسب و کارشان به صورت حضوری بودند! فروش محصولات بدین روش، بسیار محدود انجام میگرفت. اما امروزه با طراحی سایت فروشگاهی، فروش و عرضۀ محصولات به صورت عمده یا جزئی تمام محدودیتهای جغرافیایی را حذف نموده است. هدف اصلی از طراحی اینگونه وب سایت ها، رقابت با شرکت ها و فروشگاه های نام آشنا و معتبر است. تعداد کسب و کارهای آنلاین و غیر حضوری نسبت به کسب و کارهای حضوری، روز به روز در حال افزایش است؛ با توجه به اینکه، به تعداد مشتریان واقعی و علاقهمند به خرید اینترنتی نیز افزوده شده است.

با نگاهی اجمالی به بازدیدکنندگان وب سایتهای فروشگاهی متوجه این تغییر و تحول خواهید شد؛ اکثر مشاغل به صورت اینترنتی و از طریق دستگاههای دیجیتال پرطرفدار مانند تبلت و تلفن همراه هوشمند، محصولات خود را به مشتریان عرضه میکنند و بدین نحو، میزان کیفیت محصولات و خدمات آنها نیز روز به روز افزایش خواهد یافت. در حال حاضر، صاحبان مشاغل مختلف برای بقا و رشد کسب و کار خود، نیازمند فعالیت در بستر اینترنت و فضای دیجیتال هستند تا بدین طریق با مشتریان و جامعه هدف خود در اقصی نقاط کشور و جهان ارتباط برقرار کنند. از همین رو، آنها اقدام به طراحی سایت فروشگاهی حرفهای و کارآمد با امکانات و ویژگیهای مدرن و دسترسی آسان خواهند کرد.
انواع طراحی سایت فروشگاهی
طراحی سایت فروشگاهی خصوصی :
در این نوع از طراحی سایت، از وردپرس و سیستم مدیریتی استفاده نمیکنند؛ ولی در مقابل، از زبان کدنویسی جهت طراحی و راهاندازی وب سایت استفاده میشود. یکی از مزیتهای سایت فروشگاهی اختصاصی، افزایش امنیت و کیفیت آن میباشد. با توجه به اینکه میتوانید در صورت نیاز قابلیتها و امکانات وب سایت خود را نیز متناسب با نیاز و اهدافتان توسعه دهید.
طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از وردپرس :این سیستم به دلیل دسترسی به امکانات و مدیریت آسان از محبوبیت زیادی برخوردار است. به همین دلیل بیشتر صاحبان کسب و کارهای مختلف، سفارش چنین وب سایتهایی را به طراحان سایت میکنند. وب سایت وردپرس دارای دو ویژگی مهم است که یکی از ویژگیها، خرید و فروش محصولات به صورت دانلود و خرید و فروش به صورت فیزیکی میباشد. در خرید و فروش به روش فیزیکی میتوانید محصولات خود را از طریق پست، به مشتریان ارسال کنید.

فرآیند طراحی سایت فروشگاهی
ساخت یک سایت فروشگاهی و انتخاب محل مناسب :
در این مرحله همان طور که برای ایجاد فروشگاه باید مکانی مناسب انتخاب کنیم. باید به همان شکل، جهت راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی نیز یک سایت فروشگاهی در فضای مناسب در بستر اینترنت، انتخاب کرد. یکی از دلایل اهمیت این انتخابها، تاثیر آن بر روی بارگذاری اطلاعات، امنیت وب سایت، پاسخگویی، پشتیبانی و قابلیت ساپورت از بازدیدهای سایت میباشد.
انتخاب نام مناسب( دامنه ) برای سایت فروشگاهی:با توجه به حیطهی کاری خود، باید نامی مناسب، برای سایت خود انتخاب کنید. در این مرحله برای تاثیرگذاری بهتر و برقراری ارتباط با مشتری میتوانید از نامهای جذاب استفاده کنید. انتخاب نام یکی از عوامل مهم در این قسمت بوده که سبب جذب مشتریان میشود. نام برند شما، نشان دهندهی اعتماد مشتری به محصول و سایت شما میباشد. در ادامه، نام انتخابی، توسط شرکت مرتبط ثبت شده و از این پس، سایت شما با این نام شناخته خواهد شد.
طراحی نمای داخل سایت :
یکی از اصلهای مهم در طراحی سایت فروشگاهی، طراحی ظاهر جذاب و مرتب سایت میباشد. این عمل با استفاده از روشهای مختلف امکان پذیر است که در ادامه به آنها میپردازیم.
سایت سازهای فروشگاهی :
این روش، یکی از نمونههای مناسب و ارزان برای طراحی سایت فروشگاهی بوده که هزینهی طراحی، متناسب با قابلیت های آن متفاوت است. برای استفاده از سایت ساز، نیازی به هاست نبوده و میتوانید به دامنه متصل شوید. از انواع سایت سازها میتوان به وبزی، سازیتو و پرتال اشاره کرد.
سیستم مدیریت محتوا :
این روش یکی از پرکاربردترین نوع طراحی سایت در این زمینه میباشد. با استفاده از CMS وردپرس به راحتی میتوانید، فروشگاه اینترنتی خود را راهاندازی کنید.
برخی از این ویژگی ها عبارتند از : دارای قالبهای جذاب و متنوع، در زمینهی طراحی سایت فروشگاهی،امکان پیشرفت ، توسعه پذیر بودن و وجود منابع فراوان برای آموزش.

استفاده از کد نویسی: این گزینه به دلیل تخصصی بودن، از هزینهی زیادی برخوردار است؛ برای طراحی سایت فروشگاهی، از این طریق نیاز به تخصص در زمینهی برنامه نویسی خواهید داشت. در این مرحله از طراحی، با استفاده از کدنویسی میتوان از زبانهای لاراول و فریمورک استفاده کرد؛ که در مقایسه با سایر گزینهها، نیازمند زمان بیشتری برای طراحی میباشد.
صاحب سایت خود شوید :
در گام نخست با انتخاب ، یکی از بستههای فعالسازی، در کمترین زمان، سایت خود را فعال کنید. این امر سبب خارج شدن شما از حالت آزمایشی میشود؛ سپس برای سایت خود یک دامنه انتخاب کنید تا مشتریان از این طریق شما را پیدا کرده و با شما ارتباط برقرار کنند.
محصول خود را در سایت ارائه دهید :
در این مرحله، محصولات خود را به طور کامل وارد سایت کرده و تمامی اطلاعات مربوط به محصول مانند مشخصات کلی، عکس، اسم و توضیحات لازم را وارد کنید.
معرفی و تبلیغ محصولات در سایت فروشگاهی خود :
برای انجام تبلیغات خود میتوانید از روشهای بازاریابی استفاده کنید. سئو سایت، حضور پر رنگ در شبکههای اجتماعی و تبلیغات در گوگل از این موارد بوده که میتوانید از خدمات آنها استفاده کنید.
حفظ امنیت در طراحی سایت فروشگاهی
امروزه به دلیل وجود مشکلات متعدد در شبکههای اجتماعی و آنلاین، حفظ امنیت سایت، یکی از دغدغههای اصلی صاحبان سایت، به شمار میرود. در ادامه به راهکارهای مناسب برای، ایجاد امنیت در سایت ها میپردازیم.
1. بروز رسانی نرم افزار : بهترین گزینه، برای دریافت اخطار درست و به موقع بروز رسانی و به روز نگه داشتن نرم افزار میباشد.
2. استفاده از رمز عبور : در این مرحله ، برای انتخاب پسورد ، دقت کرده و با سخت گیری رمز خود را انتخاب کنید؛ و از گذاشتن رمزهای آسان خودداری کنید.
3. استفاده از نرم افزار امنیتی: : از نرم افزارهای مطمئن و مورد اعتماد برای حفظ امنیت سایت خود استفاده کنید.
4. تاثیر تعداد کاربران داخل سایت : : افزایش تعداد کاربران همواره موجب افزایش اختیارها شده و در نهایت احتمال کاهش امنیت سایت وجود دارد. بنابراین افراد مشخصی را به عنوان مسئولین سایت انتخاب کرده تا بتوانید ، امنیت سایت را افزایش دهید.

امکانات موجود در طراحی سایت
پنل مدیریت : با استفاده از این گزینه میتوانید ، سایت خود را مدیریت نموده و اطلاعات موجود، در سایت را اصلاح کنید و امکان مشاهده تمامی اطلاعات مربوط به بازدید و فروش محصول را به شما میدهد.
ایمیل : مشتریان از این طریق میتوانند از آخرین اخبار و اطلاعیه راجب تخفیف در سایت شما، آگاه شوند.
امکان دسته بندی محصولات : با استفاده از این ویژگی میتوانید محصولات خود را به طور مرتب ، در دستههای مختلف قرار دهید.
تبلیغات: در این بخش می توانید، محتواهای مربوط به تخفیفات فصلی را قرار دهید و از طریق تبلیغ برای سایت های دیگر ، برای سایت خود درآمدزایی کنید.
عضویت و ساخت پنل کاربری: کاربر با استفاده از این گزینه میتواند، در سایت ثبت نام کرده و پنل مخصوص خود را داشته باشد. بهره گیری از این روش موجب افزایش سرعت، در ثبت سفارش و دریافت محصول میشود. از طریق این پنل، اطلاعات مربوط، مانند شماره تماس، کدپستی و آدرس کابر دریافت شده و پس از تایید فرستاده میشود.
بخش نظرات کاربران : در این قسمت، مشتریان میتوانند ، نظرات و انتقادات خود را در رابطه با محصول مورد نظر بیان کنند.
دارای صفحات نامحدود: در این مرحله با صرف کمترین هزینه میتوانید ؛کسب و کار خود را توسعه داده و محتواهای جدید و متفاوت به سایت خود اضافه کنید.

مزایای طراحی سایت فروشگاهی
توسعه کسب و کار خود: با ایجاد این سایت میتوانید کالا و خدمات خود را به صورت مجازی، به تمامی افراد ارائه داده و در محیطهای بزرگتر عرضه کنید. با به کارگیری این روش، کسب و کار شما از حالت محلی خارج شده و علاوه بر جذب مشتری ، موجب تحریک شما برای افزایش محصولات خود میشود. همچنین به دلیل درگیری افراد با مشکلات و کارهای روزانه، امروزه تمایل آنها، برای خرید اینترنتی افزایش یافته است. با رعایت فاکتورهای موجود میتوانید مشتریان خود را نگه داشته و موجب افزایش آنها شوید.
نظارت دقیق بر خرید و فروش محصولات: با استفاده از این ویژگی میتوانید؛ از طریق نظارت بر نظرات کاربران مانند انتقادات و پیشنهادات، از میزان رضایت و عدم رضایت آنها آگاه شده و متوجه شوید نقطه قوت و ضعف شما در کدام قسمت میباشد.

خدمات پس از فروش: این خدمات ، برای مشتریان بسیار مهم است . آن ها می خواهند بدانند؛ بعد از خرید، خدماتی دریافت می کنند یا نه؟ با قرار دادن این ویژگی، مشتری می تواند؛ در صورت عدم رضایت، کالای خود را مرجوع کند. در این میان با توجه به مهارت خود می توانید قانونی برای گرفتن کالا، تعیین کنید.با انجام این کار، مشتریان پیش از گذشته به سایت اعتماد خواهند کرد.
کاهش هزینه ، برای راه اندازی مارکت خود: با استفاده از این روش، در کمترین زمان، با صرف هزینه کم، کسب و کار خود را گسترش داده و بیزینسی موفق و حرفهایی ایجاد خواهید کرد.
حذف واسطه و تاثیر آن در قیمت نهایی: با بهره گیری از این روش می توانید، محصولات خود را به طور مستقیم و بدون هیچ گونه واسطهای در اختیار مشتری قرار دهید. در این صورت هر دو طرف سود کرده و میزان هزینه ی مختص به واسطه ها حذف می شود.
