طراحی سایت شخصی
آشنایی با طراحی سایت شخصی
امروزه با پیشرفت در زمینههای تکنولوژی و ارتباطات، داشتن وب، به یکی از نیازهای اساسی افراد، در حیطههای مختلف تبدیل شدهاست. طراحی سایت شخصی موجب گسترش تعامل افراد با یکدیگر شده و برای برقراری ارتباط موثر با یکدیگر مناسب میباشد. در گام نخست، طراحی سایت شخصی با توجه به هدف و نوع نیاز شما صورت میگیرد.

طراحی سایت شخصی
مناسب برای افراد و پرسنال برندیگ
- قابلیت درج رزومه شرکت
- عکس، مشخصات و توضیحات شرکت
- مناسب برای برندسازی و فعالیت شرکت ها
- سرعت راه اندازی بالا

طراحی سایت شرکتی
مناسب شرکت ها و افراد حقوقی
- قابلیت درج رزومه شرکت
- عکس، مشخصات و توضیحات شرکت
- مناسب برای برندسازی و فعالیت شرکت ها
- سرعت راه اندازی بالا
- راه اندازی سریع و مقرون به صرفه
- قابلیت بارگذاری و معرفی محصولات

سایت فروشگاهی
راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی
- قابلیت ارائه محصولات به صورت فیزیکی و دانلودی
- مناسب برای شرکت ها متوسط و بزرگ
- توانایی دریافت نماد الکترونیک
- کسب مجوز فعالیت و شناخته شدن به عنوان تاجر
- قابلیت پیاده سازی سئو به صورت فوق حرفه ای
- راه اندازی کسب و کار بزرگ
- دریافت ای نماد تجارت الکترونیک
طراحی سایت شخصی
امروزه با پیشرفت فناوری و گسترش ارتباطات، داشتن وب سایت شخصی، لازمهی هر فردی است. برخورداری از وب سایت حرفهای و کارآمد یکی از روشهای مناسب، جهت برقراری ارتباط با جهان پیرامون است. دنیای وب هیچ گونه محدودیت زمانی و مکانی نداشته و در صورت طراحی سایت شخصی، کاربران میتوانند تعامل سازنده و پایدار با مردمان هر کشوری داشته باشند. همواره افراد گمان میکنند، به دلیل داشتن شبکههای اجتماعی، دیگر نیازی به وب سایت ندارند و میتوانند این برنامهها را جایگزین سایت شخصی کنند.
اگر چه شبکههای اجتماعی به نوبهی خود مفید بوده و سبب معرفی ما به اشخاص مختلف میشوند؛ ولی باید در نظر داشت که طراحی سایت شخصی، در راستای اصول و قوانین اینترنتی، باعث افزایش موفقیت در هر کسب و کاری خواهد شد و مخاطبین بیشتری با ما در تعامل خواهند بود. شبکههای اجتماعی و وب سایت ها، هر کدام با توجه به نوع تکنولوژی خود از ویژگیهای منحصر به فردی برخوردارند.

در این میان، یکی از نکتههای قابل توجه در طراحی سایت شخصی، قالب و گرافیک فوقالعاده جذاب وب میباشد. طراحی سایت کاملا بر اساس روحیه، سلیقه، تخصص و حرفهی افراد صورت میگیرد؛ که قابلیت استفاده از متن و عکس را نیز دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، لطفا تا پایان مقاله همراه ما باشید.
هدف از طراحی سایت شخصی چیست؟
تمامی افراد فعال در این زمینه، با توجه به نیاز و هدف خود اقدام به طراحی سایت میکنند. طراحی سایت شخصی با هدف ارائه رزومه و سوابق در حوزههای مختلف و نمایش آثار منحصر به فرد، از سوی افراد مختلف صورت میگیرد. البته باید توجه داشت که از این روش برای درج اخبار و اطلاعات نیز استفاده میشود و آثار هنری، علمی و خلاقیت های فردی نیز به نمایش گذاشته میشود. در نهایت کاربران و مخاطبین از اقصی نقاط جهان آثار شما را خواهند دید و بدین ترتیب، بیش از گذشته شما شناخته خواهید شد.
ویژگی های طراحی سایت شخصی
برای موفقیت و افزایش مخاطب در سایت خود، باید وب سایت را بر اساس اصول و قوانین وضع شده، طراحی کنید. این سایت ها هر کدام، با توجه به کابردی که دارند؛ از ویژگیهای گوناگون برخوردار بوده؛ که در ادامه به این موارد میپردازیم.
ریسپانسیو بودن سایت : امروزه با گسترش دستگاهها و تجهیزات ارتباطی، افراد از دستگاههای دیجیتال هوشمند، مانند تبلت و گوشی برای ورود به سایت ها استفاده میکنند. سایت شما در اصل باید از ویژگی ریسپانسیو برخوردار باشد یعنی امکان ورود به سایت، با استفاده از گوشی و تبلت نیز برای مخاطبین وجود داشته باشد. در صورت عدم برخورداری از چنین ویژگی، بسیاری از کاربران خود را از دست خواهید داد.
منعطف بودن سایت شخصی : طراحی سایت شخصی باید بر اساس اهداف اصلی شما و همچنین نیاز و خواستۀ کاربران و مخاطبین هدف وب سایت شما انجام شود.
مدیریت آسان سایت : یکی از نکته های مهم و ارزشمند در طراحی سایت، مدیریت آسان و اصولی آن می باشد. مدیریت این سایتها باید آسان و کاربردی باشد. اگر با سیستم های مدیریت آشنا باشید؛ متوجه اهمیت شناخت و تسلط بر چنین سیستمهایی خواهید شد.

هزینه کم در سایت شخصی : سایت های شخصی، به صورت اختصاصی و ویژه برای یک فرد طراحی میشوند؛ که در مقایسه با سایر وب سایتها مانند، سایتهای تجاری و فروشگاهی مناسبتر و مقرون به صرفهتر میباشند. به طور کلی سایت های شخصی از امکانات بیشتری و مجهزتری برخوردارند.
فرایند طراحی سایت شخصی
هدف خود را از ساختن سایت مشخص کنید:
در گام اول طراحی سایت شخصی، باید هدف خود را انتخاب و مشخص کنید. هر سایتی از شکل و فرم های مختلف تشکیل شده که قابلیت های آن ها بر اساس نیاز شما طراحی شده است. سایت شما باید تنها برای یک هدف طراحی شود ؛ زیرا این موضوع از گمراه شدن کاربران جلوگیری کرده و در نگاه اول، کاربر را متوجه نوع کسب و کار شما میکند.
انتخاب و ثبت نام در سایت:
در مرحلهی دوم پس از مشخص کردن هدف، نوبت به انتخاب سایت مناسب و حرفه ای می رسد. برای انتخاب این گزینه می توانید از CMS یا همان سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید. این سایت به شما امکان شخصی سازی و اجرای اهداف خود به صورت آزادانه و بدون هیچ محدودیتی را میدهد.
قالب مورد نظر را انتخاب کنید:
در این مرحله باید از بین تعداد زیادی قالب و پوسته، قالب مدنظر خود را انتخاب کنید. این قالب ها به صورت آماده در سایت ها وجود دارند که می توانید آن ها را انتخاب کرده و با توجه به نیاز و خواستهی خود یکسری تغییرات در متن ، عکس و رنگ آن ایجاد کنید. بر اساس ساختار سایت، هر کدام دسته بندی جداگانه داشته که به راحتی میتوان به صفحهی مورد نظر دسترسی پیدا کرد. امروزه، سایتهای جدیدی به صورت تک صفحه ساخته شدهاند؛ که به طور بی شمار قابلیت اسکرول شدن دارند که در طراحی خود به بخش های مختلفی دسته بندی شده اند. این سایت ها، برای افرادی که محتوای کم حجم دارند مناسب میباشند.

انتخاب دامنه و فعال کردن سایت:
دامنه یا آدرس سایت، در واقع نام شما در سایت بوده که با توجه به این آدرس، کاربران به سایت شما دسترسی پیدا میکنند . در نظر داشته باشید که نام دامنه در بر روی موفقیت و محبوبیت سایت شما تاثیر گذار میباشد. سایت هایی که دامنهی خاص دارند؛ حرفهای تر بوده و سبب دسترسی آسان و راحت مرورگرها و کاربران به سایت آنها میشود و همچنین با انتخاب درست خود، به مرورگرها کمک میکنید تا سریع تر ، کسب و کار شما را شناسایی کنند.
نکته: در آخر باید توجه کنید، نام دامنه انتخابی توسط کاربر دیگری استفاده نشده باشد و در صورت تکرار میتوانید با ایجاد تغییراتی کوچک، نام جدیدی بسازید.
محتوای خود را وارد سایت کنید:
در این مرحله محتوای تخصصی خود را وارد سایت کنید. این محتواها میتوانند شامل عکس و ویدیو و متن باشند که پس از انتخاب میتوانید آنها را بارگذاری کنید. برای جذب مخاطب بیشتر دقت داشته باشید؛ که محتواها تکراری نباشند و محتوای جدید تولید کنید.
در طراحی سایت خود به صفحات اول توجه کنید:
تمامی کاربران در هنگام ورود به سایت ابتدا با صفحات اصلی سایت مواجه می شوند؛ که این صفحات میتوانند در تصمیم آن ها تاثیر گذار باشند؛ پس در مرحله ی اول صفحات اصلی و پر بازدید را در اولویت قرار دهید.
سئو کردن سایت شخصی خود:
: برای قرار گرفتن در سرچ گوگل، باید یک سری از فاکتور ها را رعایت کنیم. از جمله این موارد میتوان به، رقابت با سایت های دیگر، تعداد بک لینک ها و کیفیت محتوا اشاره کرد.
امکانات موجود در طراحی سایت: سایت های شخصی از امکانات زیادی برخوردارند که براساس نیاز خود میتوانید از آن ها استفاده کنید. این امکانات در مجموع عبارتند از : انتشار اخبار، مقالات، رزومه شخصی، لینک دوستان، اطلاعات تماس ( لوکیشن، آدرس، شماره، ایمیل)، آمار سایت، امکان گذاشتن کامنت برای بازدید کنندگان سایت، گالری تصاویر، فرم تماس با ما و مدیریت کاربران و غیره...

خصوصیات فنی طراحی سایت شخصی
- قابلیت مدیریت به دو زبان فارسی و انگلیسی و قابل استفاده در موبایل و تبلت
- امکان ویرایش ، حذف و اضافه کردن صفحات وجود دارد.
- قابلیت افزودن نسخهی پشتیبانی و نظر خواهی به تمامی صفحات
- امکان وصل شدن به شبکههای اجتماعی
- مدیریت محتواهای قرار گرفته، در سایت و ویرایش و حذف آنها
مزایای استفاده از سایت شخصی
بازاریابی به صورت آنلاین : : برای گسترش کسب و کار خود میتوانید، از طریق ایجاد سایت شخصی برای خود کار بازاریابی را به صورت آنلاین انجام دهید . به عنوان مثال میتوانید نمونه کارهای خود را در سایت شخصی بارگذاری کنید. این فرایند در طول زمان، موجب افزایش مخاطب در سایت شما میشود.
گسترش دانش در این زمینه : یکی از ویژگیهای هر سایتی، محتوایی است؛ که در آن قرار میگیرد. نوشتن محتوا برای سایت خود همواره سبب بالا رفتن اطلاعات شما شده و به مرور زمان بر دانش شما میافزاید.
برند سازی در زمینه تخصص خود : امروزه افراد برای دریافت خدمات مورد نیاز خود، به سایتها مراجعه میکنند. پس با طراحی سایت مناسب میتوانید فعالیتهای خود را گسترش داده و در زمینهی تخصص خود برند سازی کنید.

دلایل طراحی سایت شخصی
ایجاد حس اعتماد : کاربرها با جستجوی نام شما ، وقتی مشخصات مربوطه را دریافت میکنند. اعتماد بیشتری نسبت به شما و سایتتان پیدا کرده و در این راستا با خواندن رزومه و اطلاعات شما، شناخت بیشتری پیدا میکنند؛ و با بررسی سایت میتوانند نظرات دیگران را نیز مطالعه کرده و که در نتیجه به شناخت جامعتری خواهند رسید. این موضوع در طول زمان سبب جذب مخاطب در خصوص حیطهی فعالیت شما میشود.
گسترش ابزارهای اینترنتی در بین عموم مردم : امروزه اشخاص قبل از مراجعه به پزشک یا مشاغل دیگر ابتدا نام آنها را در گوگل سرچ کرده و پس از بررسی رزومه و اطلاعات کافی راجب این افراد، به آنها مراجعه میکنند. در نتیجه داشتن سایت شخصی، برای افراد فعال پیشنهاد میشود.
دارای رزومهی اینترنتی : با استفاده از طراحی سایت شخصی، دیگر نیازی نیست؛ به روشهای قدیمی رزومه و افتخارات خود را برای مخاطبان بازگو کنید. سایت شما به تنهایی میتواند به طور جامع معرف ویژگیها و تواناییهای شما باشد.
دسته بندی فعالیتهای خود و آرشیو کردن آنها : با استفاده از ویژگی آرشیو در سایت شخصی خود، میتوانید تمام کارهایتان را به صورت آرشیو دسته بندی کنید. برای نمونه به عنوان عکاس میتوانید تمامی عکسهای خود را در سایت قرار داده و آنها را نشر دهید.
