نمونه رپورتاژ آگهی موفق یکی از راه و روشهای زیاد، جهت تبلیغات آنلاین کسبوکارهای مختلف است. برای آنکه رپورتاژ آگهی، بر اساس اصول سئو و همراه با بازخورد مثبت باشد، باید نسبت به مراحل تهیۀ آن آگاه باشید. در این نوشتار به مهمترین مراحل تولید یک رپورتاژ آگهی موفق اشاره کردهایم.
در حقیقت، نمونه رپورتاژ آگهی موفق بهعنوان یکی از مهمترین اجزا توسعهدهندهٔ سئو خارجی وبسایت محسوب میشود. با تولید رپورتاژ و انتشار آن در سایتهای پربازدید و پرمخاطب مانند سایتهای خبری و علمی، لینکهایی توسط سایت انتشاردهنده دریافت خواهید کرد که این عملکرد، به افزایش بازدید و جذب مخاطب وبسایت شما کمک میکند.
در دنیای دیجیتال مارکتینگ، روشهای متنوعی از تبلیغات آنلاین وجود دارد که یکی از پرطرفدارترین و پربازدهترین روشها، تهیۀ رپورتاژ آگهی بر اساس اصول سئو است.
درصورتیکه تهیه رپورتاژ و انتشار آن در سایتهای معتبر و پرطرفدار، به شیوۀ صحیح و اصولی انجام شود، در صفحه اول جستجوی گوگل، رتبۀ بالاتری نسبت به سایر رقبا دریافت خواهید کرد. هنگام تهیه رپورتاژ آگهی موفق علاوه بر اهمیت نحوه لینکسازی خارجی، حتما به کیفیت و جذابیت محتوای رپورتاژ توجه کنید.
در نگارش رپورتاژ، هرگز به طور مستقیم به تبلیغ محصول، برند یا خدمات خود اشاره نکنید و یک محتوای تبلیغاتی یا آگهی غیرمستقیم برای انتشار در سایتهای دیگر، تهیه کنید تا بدین نحو، مخاطبین واقعی هدف، جذب وبسایت شما شوند.
برای آنکه نگارش و تولید رپورتاژ آگهی نمونه، بر اساس اصول و تکنیکهای سئو انجام شود، باید به نکات مهمی توجه داشته باشید تا پس از انتشار رپورتاژ، بهترین بازخورد و خروجی را دریافت کنید.
در عرصه دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی، پیش از شروع هر کاری، باید نسبت به محصولات، خدمات یا برند کارفرما و سفارشدهنده، اطلاعات دقیق کسب کرد. در واقع، فعالیت بر روی وبسایت، باید بر اساس اصول طراحی و پشتیبانی وبسایت و مهمتر از همه، طبق خواسته و نیاز کارفرما انجام شود. از همین رو، پیش از آنکه، اقدام به تهیه نمونه رپورتاژ آگهی موفق برای یک برند یا کسبوکار کرد، باید اطلاعات دقیق و جامع نسبت به فعالیتها و نیازهای کاربر دریافت کرد، سپس بر اساس آنچه که او از یک رپورتاژ آگهی انتظار دارد، عمل کرد!
برای آنکه نمونه رپورتاژ تهیه شده از سوی شما، بازدهی و تاثیر بیشتری بر مخاطبین داشته باشد، باید در مرحله اول، هدف خود را از تهیه این محتوا مشخص کنید. اگر محتوای رپورتاژ بهصورت آموزشی است، باید تمامی نکات ذکر شوند و اگر تبلیغاتی است، باید به طور غیرمستقیم به تبلیغ یک محصول یا خدمت بپردازید تا بدین نحو، علاوه بر رفع نیاز مخاطب و پاسخگویی به ابهامات او، مخاطبین هدف بیشتری را وارد وبسایت خود کنید.
اگر نسبت به جامعه هدف شناخت بیشتری داشته باشید، مسلما رپورتاژ آگهی شما هدفمند بوده و جذابیت بیشتری برای مخاطب خواهد داشت. در نتیجه تاثیر زیادی بر سئو وبسایت خواهد گذاشت.
در حقیقت، برای آنکه به شناخت کافی نسبت به پرسونای مخاطبین برسید، باید نسبت به میزان تحصیلات، سن، جنسیت، شغل و … مخاطب شناخت کافی داشته باشید. در بسیاری از مواقع، جامعه هدف شما، افراد جوان تحصیلکرده خواهند بود! به همین خاطر، نوع بیان و سبک نوشتاری شما نسبت به رپورتاژی که برای کودکان تهیه میکنید، باید متفاوت باشد!
تیترها یا عناوین متفاوت و منحصربه فرد، همیشه برای تمام مخاطبین جذاب بودهاند! در یک نمونه رپورتاژ آگهی موفق نیز استفاده از چنین عناوین جذابی، باعث افزایش بازدید از وبسایت و همچنین مطالعه دقیق محتوای رپورتاژ توسط مخاطب خواهد شد. فقط کافی است هنگام نگارش رپورتاژ، به پرسونای مخاطب توجه نموده و سپس موضوع اصلی را در تیترها بیان کنید. بهعنوانمثال، در تیترها، راهحل یا حس نیاز مخاطب را در نظر بگیرید و از کلمات گیرا و جذاب استفاده کنید.
پس از خواندن تیتر یا عنوان اصلی رپورتاژ، مخاطب قصد مطالعه متن رپورتاژ و محتوا را خواهد داشت. بهتر است، چکیده مفید و اثرگذار حدودا 30 تا 40 کلمه از موضوع اصلی را در ابتدای رپورتاژ یادداشت کنید. در خلاصه محتوا، از ابهامنویسی و درنظرگرفتن جزئیات بپرهیزید! در بدنه اصلی نمونه رپورتاژ آگهی موفق، باید از واژههایی استفاده کنید که مخاطب را به مطالعه کامل محتوا ترغیب کرده و او را به انجام یک کار دعوت کنید.
روایت یک داستان، توجه به احساسات و نیاز مخاطبین، نقلقول از طرف متخصصین یا کارشناسان و … میتواند بر جذابیت و گیرابودن متن رپورتاژ تاثیر بگذارد. حتما متن رپورتاژ بخشبندی شده همراه با پایان خوش باشد. ازطرفی، سعی کنید تعداد کلمات متن کلی رپورتاژ را بین 800 تا 1000 کلمه در نظر بگیرید. متنها یا محتواهای طولانی معمولا برای مخاطب جذاب نیستند و بنابراین، بازخورد خوبی از نتیجه کار خود دریافت نخواهید کرد.
پس از آنکه، کل متن و محتوای رپورتاژ را تهیه نمودید، بهتر است متن را بازبینی کنید تا بدین نحو، ایرادات نگارشی و املایی را برطرف کنید. پس از آنکه از نظر نگارشی و غلط املایی متن را اصلاح نمودید، تصمیم به انتشار آن در سایتهای پربازدید بگیرید.
سایتهایی که جهت انتشار یک نمونه رپورتاژ آگهی موفق انتخاب میکنید، بهتر است از دسته وبسایتهای معتبر و پربازدید باشند تا بازخورد خوبی از لینکهای خارجی دریافت کنید. حتما پیش از انتخاب وبسایت، نظر و دیدگاه مخاطبین فعال در وبسایت موردنظر را بررسی کنید و آنها را مورد ارزیابی قرار دهید. ازآنجاییکه هر وبسایت سبک و قوانین مختص خود را دارد، بهتر است نسبت به قوانین وبسایت نیز مطلع شوید.
از سوی دیگر، نسبت به انتخاب رنگ و تصاویر موجود در رپورتاژ نیز توجه کنید تا به ویژگیهای ظاهری و قالب وبسایت موردنظر نزدیک باشد.
یک نمونه رپورتاژ آگهی موفق، رپورتاژی است که باعث افزایش آگاهی و سطح دانش مخاطب شود. از سوی دیگر، در هنگام تهیه محتوا نسبت به استفاده از لینکهای خارجی دقت کنید و تعادل را در نظر بگیرید. در صورتی بکلینکها، بهدرستی استفاده نشوند، گوگل برای وبسایت شما امتیاز منفی در نظر میگیرد. بهطورکلی، وبسایتهای انتشاردهنده، حداقل سه لینک و حداکثر پنج لینک را به وبسایت شما اختصاص میدهند.